diumenge, 22 de març del 2009

Per la llibertat de l'Enric Duran i contra el sistema financer


Bones! Enviem aquest correu per difondre les properes convocatòries de la campaya de suport a l'Enric Duran, membre del col·lectiu "Temps de re-voltes" i impulsor de l'actual xarxa pel decreixement.


"El jutjat d'instrucció número 29 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per a Enric Duran perquè considera que hi ha risc de fuga. El seu advocat, Àlex Solà, ha valorat aquesta mesura com a 'desproporcionada' perquè 'no hi havia hagut cap ordre prèvia de cerca i captura ni tampoc cap intent d'esbrinar el domicili de Duran'. L'activista podria ser a la presó fins que se celebri el judici, que es podria allargar fins als dos anys."


1. RODA DE PREMSA A BARCELONA: Tindrà lloc el proper dimarts 24 de març a les 12 hores al local de la FAVB (C/ Obradors, 6-8, Baixos), per parlar de la situació actual de l'Enric Duran. Hi participaran el seu advocat, Alex Solà, i diverses entitats jurídiques i socials contràries a la mesura de presó preventiva aplicada a l'Enric.


2. ACCIONS DESCENTRALITZADES: "Enric Duran ha atacat l’ull de l’huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l’Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l’han aïllat a la força, sense comptar que darrera d’aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.


El proper *dijous 26 de març* fem una crida a fer *accions descentralitzades * per demanar la llibertat de l’Enric i com a protesta a aquest sistema que empresona a qui s’hi oposa i deixa en llibertat als veritables causants de la crisi.


A *Barcelona*, convoquem *concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona*. Per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer. Si Madoff esperava judici en un apartament de luxe de Manhattan, perquè l’Enric espera en una cel.la de la Model?" -----


També informar-vos que estem creant també un Grup de suport a l'Enric Duran, amb dues eines de comunicació: - Un correu de contacte per a que qualsevol pugui posar-se en contacte amb nosaltres: suportenric@17-s.info - Una llista de correu a la qual tothom que vulgui pugui subscriure-s'hi per debatre i implicar-se en la campanya de suport, alliberant totes les altres llistes d'aquest debat (servirien per difondre les convocatòries en ferm) . Us convidem a registrar-vos-hi! Podeu fer-ho a la llista a http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/suportenricduran


Per raons pràctiques, les reunions es faran a Barcelona, recollint també les aportacions de totes aquelles persones interessades que viuen lluny i no tenen possibilitat d'arribar-hi. L'objectiu no és centralitzar totes les accions a Barcelona, sinó que aquest grup de suport esdevingui un espai de coordinació entre totes les propostes que hi ha (per exemple: algú munta una acció concreta en un lloc concret, si els altres territoris ho saben poden plantejar-se fer la mateixa acció, o simplement fer-ne ressò com a grup de suport). A més, també permetrà que les convocatòries globals siguin més massives.


Salut!