dijous, 7 de febrer del 2008

Plantada d'arbres al Campello

Plantació d'arbres i recollida d’espart
a les Puntes de Gosàlvez del Campello


El proper diumenge dia 10 de febrer, es farà una plantació d'arbres al Campello (Comarca l'Alacantí del País Valencià). La plantació, organitzada per la Colla Muntanyenca del Campello, es farà de nou a la zona de la Caseta de Moyano en les Puntes de Gosàlvez, lloc on la Colla està mantenint els arbres plantats els anys anteriors i on en continuen plantant cada any.
Les persones que ja coneixen el lloc, poden acostar-se directament allí a partir de les 9:30 del matí. Per als que hi vagin per primera vegada, els esperaran a les 9 del matí a la Casa de Cultura, d'on és partirà a peu fins el lloc de repoblació juntament amb la gent que participa a la collida de l'espart, del V Taller d'Espart del Campello, a la mateixa serra.
Els monitors del Taller d'Espart ensenyaran com collir-lo i potser també com començar a trenar-lo.
Per a plantar els arbres cal portar aixadeta o algunes eines per cavar, però no cal portar dipòsit per a regar els arbres plantats ja que hi hauran poals. És disposarà d'aigua per al reg de la plantació.
¡¡No hi falteu!!

1 comentari:

zel ha dit...

A mi ja m'agradaria...Sabeu que no sóc conscient de saber com és l'espart? Quina vergonya... Ara vaig a documentar-me. Sempre em provoqueu aquesta sensació, la de voler saber!!!! Salut, amics!