dimarts, 3 de juliol del 2018

Arbrecidi a Sant Feliu de Llobregat

Talen dos arbres centenaris

Ahir van assassinar dos arbres centenaris perquè feien nosa, perquè així ja hi pot cabre un nou i flamant enorme edifici d’habitatges privats. La natura al servei de la especulació, ICV i el PSC al servei de l’especulador.

No teniu cap dret a arrancar-li la vida a un ser viu com aquest. Ara vindran les excuses de que si estaven malalts o tenien ves a saber que... tot mentida. El projecte és el que és, i el projecte del nou edifici d’habitatges no admetia tres arbres centenaris, com si això es pogués acceptar.

Aquí teniu el moment en el que han tallat el segon, al primer no hi he estat a temps... perdoneu el pols, no he pogut contenir les llàgrimes. Estic desolat.
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, no teniu vergonya.

2 comentaris:

jd ha dit...

Isarn entenc la teva ràbia:

jo vaig veure quelcom similar en un campus. Van executar tres pins i d'altres tres van petar en diferit.
Cap avaluació d'impacte ambiental, cap justificació ni compensació plantant d'altres arbres.
Presenten un projecte i fan altra cosa i ningú passa comptes amb el promotor de l'obra. Tant en obra privada com pública: el totxo és el totxo i el ciutadà que es queixi que el bombin...
L'especulació és una constant a la vida dels homínids però no ens ha de fer por: no estàs sòl. Hi ha més gent amb la teva sensibilitat i l'energia continguda en la matèria de l'arbre caigut servirà per a donar altres vides.
Ànims,
Arbres i República sense especuladors !!!

Joan Vicenç ha dit...

Urbà en realitat vol dir cau humà, propietat humana, és a dir contrari al que és salvatge, lliure, fins i tot vida, és a dir, urbà, avui per avui és, vol dir, gairebé cap respecte per a la vida que no sigui entesa com la humana... ni ocells, ni insectes, ni plantes, ni fins i tot arbres plantats pensant en l'únic gaudir dels humans. La legislació, normativa municipal, pel que fa a la defensa de la vida no humana en àmbits urbans, és inexistent.