divendres, 29 de febrer del 2008

La fotografia de natura dins l'art


Quedau convidats a la inaguració dia 7 de març a les 20'00 hores a la galeria VIDRART de Ciutadella


No puc estar amb es cul quiet, m'he de moure, he de fer cosa....... és una aposta de fe. Fe d'intentar promoure la fotografia de natura dins l'art.....cosa realment difícil als nostres temps.... si ja és difícil amb la fotografia artística i social, pensa tu amb la de natura..... Per això en Cisco Moll i un servidor apropam aquesta fotografia al món de les galeries d'art.....( qui lo sá? si anirà bé...).

De totes maneres estic en contacte amb altres llocs per poder exposar-les a locals públics. Si qualqú de voltros en sap qualqun o bé podeu fer gestions,n'estaré molt agraït. Al menys amortitzarem els gastos amb la alegria de veurer-les penjades a diferents llocs.

Visions d'hivern és un projecte conjunt amb en Cisco Moll, fotògraf professional afincat a Ciutadella, en el qual volem mostrar que l'art és present a la natura, amb els colors, contrastos i textures apropam formes i detalls d'un món proper i a la vegada fugisser......

Hi trobareu Fotos en blanc i negre i color de paissatges d'hivern de les nostres illes "mares" (Menorca i Mallorca), acompanyades de fotografies en format quadrat a color que mostren les textures i detalls amagats a la natura.

Les obres ténen mides que van des de els 90x60cm, passant pels 40x20 i acabant per les quadrades de 25x25cm. Totes estan impreses per noltros amb tintes pigmentades d'epson damunt soports de gran qualitat, com és el paper de cotó Velvet fine art per les b/n i el Luster photo paper, per les de color. Papers de gran durabilitat, tots de la casa Epson. NO faig propaganda, eh!!

Ens Veim!!!

Toni Cladera

Cisco Moll



Foto: Toni Cladera