diumenge, 16 de desembre del 2007

Tres en un

1. Christmas

Davant el menor dubte, no us amoineu: compreu chistmas de l’Unicef. Però també hi ha ocasions especials, recordar-se (un cop a l’any, no fa mal) de la sogra, del jefe, o del veïnat torra-dallons que sempre té la tele a tota. I per Nadal fem un esforç, ens reconciliem i regalem pruductes de la terra, doncs ara toca Christmas de Mallorca…




2. Nadal a Mallorca: l’Aventura

Jo tampoc no sé que tindran a veure aquests christmas amb Mallorca, però això és massa, Tío, això és tot aventura, el puenting et farà badallar. Mira: el millor que pots fer es quedar-te a l’hotel, t’ho posem molt fàcil amb el tot inclòs, però si ets d’aquells que els va la marxa heavy i t’atreveixes a sortir de l’hotel… aferra't:





i 3. l’Arbre

Ah! que això és cosa d’amics dels arbres, doncs mira, no m’estranya gens, perquè és que hi ha d’haver de tot... però també, a Mallorca també hi ha arbres. Vols arbres, doncs jas, arbres... de Nadal no, burru, de tot l’any, de cap d’any, de cap pelat, de cap de brot, de cap brot, de pal secat, d'un pal sol talat, coronat i, sobretot, amb una copa de menys… Glups!





…i ara sí: Molts d’anys


Pere Llofriu

2 comentaris:

Joan Vicenç ha dit...

MOLTS D'ANYS PERE I A TOTA LA FAMÍLIA.
UNA ABRAÇADA I EL DESIG D'UN MÓN MOLT MILLOR AMB LA NATURA COM AMIGA
jv

Anònim ha dit...

Hola!
Hem enllaçat el teu bloc al repàs setmanal que de la Blogosfera fem a Canal Solidari:
http://www.canalsolidari.org/web/noticies/noticia/?id_noticia=8905
Salutacions!

Canal Solidari