dimecres, 16 de gener del 2008

Damunt la pell d'un arbre


"Leer me mata"


A mi em mata llegir "Leer me mata" en roig roent damunt la pell d'un arbre... Darrerament però, estem de sort doncs hi ha qui es preocupa per a que no ens matem llegint res massa selecte sobre els arbres.
Conegudes biblioteques especialitzades de Barcelona passaran a la Història justament per les referències bibliogràfiques que falten als seus prestatges.
Es tracta d'una qüestió pressupostària o de falta d'amor pels arbres ?
Llegir et fa lliure mitjançant el coneixement, et salva amb les ales de la il·lusió...
«Leer me mata» fa por com indicador de la pèrdua d'esperança, de la ignorància que ve i de la misèria que comporta.
L'artista en qüestió si s'hagués dedicat a llegir l'Espasa-Calpe potser ja hauria palmat (senyal de que tenia raó) i els arbres viurien més tranquils...
X. C.
·

2 comentaris:

Carles Sampietro Lara ha dit...

A mi també hem mata llegir aquesta frase sobre la pell de l'arbre.

Observant la fotografia se'm plantegen dues postures: per una banda, la de criticar el desustanciat que ha malmès aquest arbre, però per altra banda, també considero que aquesta imatge es prodria convertir con una icona de denuncia ideal per fomentar la publicació de llibres amb papaer reciclat.

ErrareHumanumEst ha dit...

A més, un altre error de l'individu, actualment crec que la indústria paperera té la gran majoria de la seva maquinària dissenyada per utilitzar només pins i eucaliptus.
Pocs plataners serviran per paper...

Eis!Mireu pel Google earth de quina manera es carreguen la selva i "els punts calents" (amb més biodiversitat i interès ecològic) de la terra.
És acollonant, recorda a una cambra nupcial d'un insecte barrinador: El camí principal, petits camins però nombrosos al voltant d'aquest i de tant en tant, mossegada ben forta...