diumenge, 7 d’octubre del 2007

Amenaces al Parc Nacional Bahuaja Sonene del Perú


Benvolgudes amigues i amics de la selva tropical:

Per favor, escriguin avui als membres del parlament peruà i sol·licitin que votin en contra d’una proposta de llei que ha estat recentment presentada i que proposa l’establiment d’una concessió d’explotació d’hidrocarburs a la zona de Candamo, cor del Parc Nacional Bahuaja Sonene. La proposta de llei serà votada en pocs dies.

El Candamo, és una àrea amb un tipus de bosc únic i especial: el bosc de niguls de baixa latitud que només a molt pocs llocs s’arriba a desenvolupar per davall dels 1000 sobre el nivell del mar i que conté una flora i fauna única. A aquesta singularitat, se suma la presència dels turons del Tàvara, serralada de baixa altitud que serveix com a corredor natural per a la fauna i flora de les zones altes i les zones baixes, amb el resultat d’una altíssima riquesa d’espècies. Si s’aprova la llei, aquesta zona seria retallada del Parc Nacional i destruïda totalment.

Trobareu més informació i un model de carta a la nostra pàgina web:
http://www.salvalaselva.org


Ajudau a salvar la selva tropical i a protegir els drets dels pagesos difonent aquesta informació entre totes les persones i conegueu i que puguin secundar l’acció.

Moltes gràcies per la vostra participació i rebeu una afectuosa abraçada.

Guadalupe Rodriguez
guadalupe@regenwald.org
http://www.salvalaselva.org

NOTA: Aquesta acció també s’ha publicada en alemany a: http://www.regenwald.org