dijous, 27 d’abril del 2006

La lluita per la terra



DIJOUS, 27/04/2006

Comença la vaga a Eivissa en protesta per les obres de l'autopista

Es fa entre les dotze i les tres i a la una hi haurà una concentració davant del Consell Insular

No Volem Autopista a Eivissa confia que avui hi haurà un notable seguiment, sobretot en l'ensenyament, de la vaga general convocada a l'illa per a protestar contra la construcció de l'autopista, malgrat el PSIB i UGT no l'han subscrit. En canvi, altres sindicats, com ara CCOO, STEI i CGT sí que hi paticipen. Entres les dotze del migdia i les tres de la tarda hi haurà la parada, i a la una es farà una concentració davant el Consell Insular.

D'aquesta manera la plataforma intensifica la protesta contra el projecte, mentre continua l'acció judicial arran de les denúncies d'expropiacions il·legals de terrenys.

És així que, sobre la finca des Puig, situada a la carretera de Sant Antoni, el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha dictat una mesura cautelaríssima d'aturar les obres que s'hi fan, i és previsible que avui mateix decideixi si manté la suspensió o l'aixeca. Recordem que ara fa un mes, hi van entrar les excavadores.

Així mateix, el jutjat d'instrucció número 4 d'Eivissa ha obert diligències per un possible delicte de falsedat documental en l'ocupació de les cases de Ca na Palleva per a fer-hi les obres. El jutge reclama al govern balear que li enviï immediatament l'expedient administratiu sobre l'ocupació d'aquests terrenys perquè pugui comprovar si hi ha hagut delicte o no.

De Vilaweb: http://www.vilaweb.cat/

1 comentari:

Marxe ha dit...

Yo también amo los árboles. Lástima que no entiendo mucho el catalán.
Saludos.