divendres, 13 de febrer de 2009

Salvem els boscos de Salta a l'ArgentinaSalta (Argentina) Ecocidi per plantar sojaBenvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:


La agroindustria està arrasant els boscos de la província argentina de Salta, amb la complicitat dels polítics locals, que no fan res per detenir-la. Dies passats, una terrible inundació ha copejat la província. La desforestació ja està causant el canvi climàtic a Salta, i degut a la desforestació hi ha hagut un al·luvió d’aigua, terra i troncs que ha fet la situació encara més terrible, amb resultat de mort i arrasament.


Per a posar fi immediat a les desforestacions autoritzades de manera irregular, pobladors i organitzacions socials presentaren una demanda davant la Corte Suprema d’Argentina. Per favor, escrigui urgentment als jutges i demaneu-los que prenguin en compte les conseqüències del canvi climàtic, les amenaces a la supervivència de les poblacions i la biodiversitat, l’expansió de la frontera agrícola, i els danys col·laterals associats a l’expansió dels monocultius transgènics com el de la soja a la regió a l’hora de prendre les seves resolucions. Hi ha temps fins el 18 de febrer.


Els detalls d’aquest cas i un model de carta es troba a:

http://www.salvalaselva.org

Per aconseguir més suport, ajudau-nos a difondre aquest missatge.

Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Hasenheide, 56
10967 Berlin, Alemania
Tel.: +49 (0)30- 51736879
Cap comentari: