dimarts, 23 de desembre del 2008

Interès pels arbres

Todo Arbol és una web dedicada exclusivament a arbres, desenvolupada per la consultora ambiental SDL amb l’assessorament de la ONG especialitzada Bosques sin Fronteras. Està oberta a aportacions, suggeriments i denúncies dels usuaris, que podran trobar, entre d’altres continguts, principals espècies espanyoles, tècniques de cultiu, consells sobre cura i manteniment, noticies, activitats, fòrum especialitzat i fins i tot tenda virtual.

La fundació Félix Rodríguez de la Fuente ha creat un canal on-line de caràcter professional dirigit a agents implicats en l’estudi i la conservació dels arbres singulars. L’objectiu és activar una xarxa de candidats a aquests vertaders monuments naturals, la majoria sense mesures de protecció. S’accedeix des de la web de RuNa, projecte que pretén la convergència dels món rural amb el de la conservació de la natura.

Notícies extretes i traduïdes de la revista Quercus, cuaderno 274, diciembre 2008 - www.quercus.es

1 comentari:

Anònim ha dit...

No dia 22 de dezembro de 1988 o seringueiro, sindicalista e ativista ambiental Francisco Alves Mendes Filho, mais conhecido como Chico Mendes, foi assassinado em Xapuri, Acre, Brasil.
Ele disse a frase:
“No começo pensei que estivesse lutando para salvar seringueiras, depois pensei que estava lutando para salvar a Floresta Amazônica. Agora, percebo que estou lutando pela humanidade.”