dilluns, 29 de desembre del 2008

Palmeritis.4 Canòdrom



El misteri del canòdrom



A l’espera de que algú ho expliqui millor, jo diria que el canòdrom seria una part important del parc de sa Riera que ja va idear Bernat Calvet (el redactor del pla de l'eixample de Palma) al llindar dels segles XIX-XX. Després algú degué interpretar que enlloc de zona verda seria més profitós una zona esportiva, si és que es pot dir esport a mirar com corren cans. Molt emocionant no ho deu esser si ha estat 40 anys abandonat, mentre s’ha fet un altre parc de sa riera que, per variar, ha estat un altre monument al ridícul i a la corrupció.

Aquests dies he vist que, a la fi, s’està arreglant el canòdrom, i de quina manera... doncs han començat donant la pallissa habitual a les palmeres canàries... ja que hi som, com és habitual, se les ha llevat un 60% de fulla verda (n’hi ha que li diuen poda). Aleshores podem suposar que després d’esperar 40 anys s’inaugurarà demà per sorpresa... si no a què ve aquesta palmeritis?

Hipòtesi n. 1: algú tenia necessitat imperiosa de moure una partida de mils d’euros d’aquí cap allà.

Hipòtesi n. 2: els palmeraires només cobren per eliminar les fulles seques i, ja que estan enfilats, ens regalen l’exsecallada de l’any 2013.

Hipòtesi n. 3a: per exterminar la plaga del morrut. 3b: per expandir la plaga del morrut.

Hipòtesi n. 4: només volem donar un “susto” al morrut perquè aquí gestionem d’allò més bé, i “a ver si se entera”

Hipòtesi n. 5
...........................................................................................................................................................................................................


Per defecte:
Pere Llofriu