divendres, 23 de març del 2007

Sim Salabim salva un bosc

A Barcelona
Els dos últims caps de setmana de març

Un follet i un sabater que lluiten per salvar un bosc, al Sant Andreu Teatre

Un grup de màquines contaminants arriba a un bosc centenari. La pau i la bellesa del paratge natural es veuen de sobte pertorbades per aquests artefactes que deixen anar fums i sorolls. És la fi del bosc? No: un arbre, un mussol i un follet uniran les seves forces i aconseguiran salvar el bosc.

Aquesta és la història d'El follet i el sabater: un bosc en perill!, que la companyia Sim Salabim porta al Sant Andreu Teatre els dos últims caps de setmana de març. El follet és Leprechaum, un personatge inquiet i entremaliat que fa servir el seu enginy per impedir la destrucció d'un bosc que es casa seva. En la seva lluita tindrà com a aliats un arbre i un vell sabater al qual la sort li ha somrigut: després d'anys sense vendre cap sabata, l'artesà torna a triomfar gràcies a unes misterioses sabates que es troba abandonades aquí i allà.

Fent servir teatre, música i titelles, El follet i el sabater és un espectacle pensat per a nens i nenes de més de tres anys. Les funcions tindran lloc al Sant Andreu Teatre dissabtes 24 i 31 de març, a les 17.30 h, i diumenges 24 de març i 1 d'abril, a les 12 del migdia. L'entrada, de sis euros, té un 50% de descompte disponible per a grups de més de 10 persones.



El follet i el sabater:
un bosc en perill!, de Sim Salabim

Sant Andreu Teatre
Neopàtria, 54
Venda d'entrades al mateix teatre,
una hora abans de l'espectacle,
i al Servicaixa.


· Noticia publicada a LaMalla.net
el 22/03/2007 ·

·