dissabte, 16 de desembre del 2006

PP: asfalt sí!


Les Vies insta el ciutadà a fer fora de Cort el PP per guanyar el parc

Ahir s'iniciaren les obres d'asfaltatge del bulevard de Jacint Verdaguer


La Plataforma pel Parc de les Vies es manifestà ahir clarament decebuda per l'actitud «injusta i vanitosa» de la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i de tot el seu equip de govern. Així, la portaveu d'aquest moviment veïnal instà els ciutadans a no votar el PP per tal de propiciar el canvi de color polític a Cort i, d'aquesta manera, guanyar el parc.
Convé recordar que tots els partits polítics, llevat del PP, s'han manifestat a favor de convertir en zona verda allò que les màquines començaren a asfaltar ahir mateix. Els candidats a la batlia del PSOE, del Bloc (IU-EV/PSM-EN) i d'UM palesaren fa poques setmanes el seu suport a les reivindicacions de la Plataforma pel parc de les Vies. Tots coincidiren a assenyalar que en el cas de governar canviarien el projecte executat per l'Ajuntament i el Govern.
Ahir migdia, representants de la plataforma feren una acció simbòlica contra l'asfaltge que ha començat a omplir l'espai guanyat amb el soterrament de les vies del tren. L'acte consistí en la plantació d'una olivereta sobre la superfície grisa i negra de Jacint Verdaguer.

Fermoselle instà la ciutadania a fer fora el PP de l'Ajuntament, tot i que no es decantà per cap partit. Alhora, declarà que la Plataforma pel Parc de les Vies continuaria fent feina amb la mateixa força. «L'objectiu és el canvi de govern per així guanyar el parc», assegurà la portaveu del moviment veïnal.
A partir d'ara, les Vies dedicarà tots els seus esforços a transformar l'asfalt en un parc i a posar en evidència les falsedats de la batlessa Cirer i de la consellera d'Obres Públiques, Margalida Isabel Cabrer. En aquest sentit, Fermoselle insistí a dir que «ho destaparem tot, des de l'engany de la promesa electoral del PP de creació del parc central fins a les mentides i la falta de transparència respecte de les obres de soterrament».

Aquest matí, la plataforma celebrarà una festa infantil en el parc de Son Fortesa. L'acte lúdic tindrà un marcat caràcter reivindicatiu, en una línia semblant als desenvolupats fins ara.

JOAN C. PALOS. Palma.


Diari de Balears 16 desembre 2006

Diario de Mallorca 16 desembre 2006

1 comentari:

Jaqme ha dit...

Parc sí, PP no!
És ben hora de fer fora a aquest partit que es pensa que Mallorca és propietat seva!