dimarts, 31 d’octubre del 2006

Inaugurat el petit parc de les vies


PLATAFORMA PELPARC DE LES VIES

Inaugurat el Petit Parc de les Vies

Com s’ha fet el Parc?

Durant el capvespre del dissabte, 20 persones de la Plataforma durant 3’5 hores varen treballar netejant el solar, llevant herba, cavant i plantant arbres i plantes. També es marcaren caminois amb grava de marès. Es pintà la font d’aigua que estava rovellada i abandonada.

El resultat és espectacular..

Cómo es el Petit Parc de les Vies?

És un lloc públic que representaria una petita mostra del Parc de les Vies que reivindicam. Té diferents racons, un per a estar al voltant d’una taula, banquets, camins, vegetació i fins i tot pipicà.


Quèpretenem amb aquesta acció reivindicativa?

Demostrar a l’Ajuntament que la ciutadania volem participar en la creació de la nostra ciutat i que no ens agrada el que pretenen fer sobre el soterrament.

Volem demostrar que quan la ciutadania s’uneix a favor de qualque cosa il·lusionant per a la ciutat, se’ls ha de fer cas i no donar-los l’esquena.

La gent unida i participativa es fa corresponsable de la ciutat i això va en benefici de la convivència i de la qualitat de vida.

Hem gaudit de treballar conjuntament persones que gairebé ni ens coneixíem. Sortien eines i mans per a col·laborar espontàniament.

Volem fer el mateix en el gran Parc de les Vies. I rebutjam de pla la idea antiquada de posar formigó i asfalt en lloc de passejos i arbres i recons agradables per a estar.

Quants doblers ens ha costat construir aquest Parc?

Zero euros. La simpatia, complicitat i solidaritat que desperta el nostre entestament per a guanyar el Parc de les Vies fa que un viver ens regali totes les plantes, dos jardiners col·laboren de manera altruista i un petit empresari de construcció ens regali la grava de marès. Les mans per a treballar les posaren els veïns i persones de la Plataforma.


Brindàrem amb sangria

Durant la inauguració tallarem una cinta confeccionada amb l’emblema de la Plataforma: A les vies: Parc Sí, asfalt No i brindàrem amb sangria.

CONTINUAREM TREBALLANT PER A FER REALITAT EL PARC DE LES VIES.

Plataforma pel Parc de les Vies

29 octubre 2006

Tf contacte: Àngels Fermoselle 651425987 Begoña Gómez 610554638


T’esperam

Diumenge 5 de novembre a les 12h

Plaça de Cort

ACTE D’HOMENATGE I RECORD AL PONT DES TREN

Serà un acte reivindicatiu el dia de l’aniversari de la seva demolició.

Llegirem records i podreu veure una exposició fotogràfica del Pont i la seva destrucció.

Reenvia aquest missatge