dijous, 12 d’octubre del 2006

Bolets arborícoles

Cases dels Barrufets
~
~
La tardor ens ofereix petits tresors amagats. Els nostres amics arbres ens ensenyen part dels hostes que acullen desinteressadament. Diuen que en alguns d'aquests bolets hi viuen els barrufets de l'escola druídica municipal. Aquests barrufets fan que els semàfors no s'espatllin, que els nens estiguin contents i que les bicicletes siguin respectades. De fet cada cop hi han menys arbres vells que ens puguin ensenyar els seus bolets. Tenint en compte que en els arbres més vells hi havien els bolets amb els barrufets més savis, ja us podeu imaginar on anirem a parar...

Els arbres no es queixen però d'haver d'acabar renunciant a la seva vida per tal d'hostatjar els amics bolets. Saben que la sabiduria de la vida està en l'acceptació d'allò que els hi passa a cada moment... Dia rera dia però tenim menys barrufets savis a la ciutat. Algú sap per què?
~
~
~
~
També diuen, que els bolets dels arbres són els aixoplucs, pels dies que plou, que ofereixen els barrufets i els follets voladors a les petites fades.

I de barrufets, follets voladors i fades menudes n’hi ha per tot arreu, al camp, als boscos, als pobles, .. i a les ciutats també, sempre que trobin lloc per viure-hi.
~

( A )

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin goig per la vista ens donen aquets volets.
Jo crec que com que son molts el " urbanites" que se les donen de voletaires i ho arreplegant tot; son ells els que en seixen sense barrufets i fades voladores.

Legabal ha dit...

Molt bó les imagens. Fantásticas!