dimarts, 27 d’octubre del 2009

Aturem el Pla de carreteres de Mallorca

Marxa festiva-reivindicativa per demanar la retirada del Pla de Carreteres abans de la seva aprovació definitiva en el proper ple del Consell de Mallorca, previst pel dia 5 de novembre de 2009.
On, quan i com?
Dissabte, 31 d'octubre de 2009
Concentració a les 15h (pensau que ara aviat és fosc!)
Lloc: a la creu de Caimari (just a l'entrada del poble de Caimari, venint de Selva)
Com: es farà una marxa reivindicativa per damunt del passeig que voreja la carretera. Ens acompanyaran músics, xeremiers i altres.
Perquè a Caimari: A la carretera de Caimari – Selva - Inca, és on es començarà en breu el proper projecte destructiu d’una de les carreteres més emblemàtiques que dona entrada al paratge de la Serra de Tramuntada. L’actuació prevista pel Consell esdevé l’exemple del que significarà l’aprovació definitiva del Pla de Carreteres, el 5 de novembre, per moltes carreteres situades a les àrees rurals més preservades de Mallorca, a banda de: noves autopistes i autovies, variants i rondes innecessàries… en definitiva, més asfalt, més destrucció i més especulació…
Per conèixer tots els motius d’aquesta mobilització, descarregau-vos el tríptic amb el manifest al qual, en aquests moments, ja hi ha més de 25 entitats i associacions adherides de tot Mallorca: No al Pla de Carreteres : [Pdf 1.500Mb]
És molt important la implicació de tothom en aquesta campanya i en especial la participació en l'acció per al proper dissabte 31 d'octubre. Pensau que no només lluitam per a nosaltres, per ara, sobretot hem de lluitar per deixar un futur digne, millor als nostres fills i nets. Endavant les atxes, les batucades, les xeremies, els saltimbanquis, les pancartes, els crits de protesta.... la nostra lluita és la única garantia de futur.
El Pla de Carreteres de la Sra. Armengol, és inacceptable per continuïsta, obsolet i depredador que afavoreix descaradament el creixement i l'especulació urbanística. Un pla que destrossarà el que ens queda de paisatge rural. Coneix la campanya contra el Pla de Carreteres del Consell de Mallorca : No més carreteres . Deixau els vostres comentaris, feu-nos arribar informació, fotografies, etc.
És el moment d'exigir un canvi!