dimarts, 22 de setembre del 2009

L'era de l'estupidesa



Dia 22 de setembre estrena de la pel·lícula
"L'era de l'estupidesa"


El proper 22 de setembre arriba a les pantalles de cinema The Age of Stupid (L'Era de l'estupidesa), una pel·lícula sobre un supervivent a una catàstrofe climàtica, que en el 2055 repassa vídeos del 2008 i es demana perquè la humanitat no va aturar el canvi climàtic quan encara era possible.


Aquest film s'estrena a tot el món (al manco als 20 més industrialitzats i als altres 30 que els volen semblar) amb una estrena especial a Nova York que coincideix amb la cimera de Caps d'Estat i l'obertura de les sessions de l'Assamblea General de l'ONU. La pel·lícula s'exhibirà en una carpa instal·lada en el centre de Nova York, que funcionarà només amb energia solar. Des d'allà s'enviarà la senyal a través de satèl·lit en directe a 700 sales de cinema a més de 50 països.


per a més informació:


3 comentaris:

Juan Bibiloni ha dit...

Joan Vicenç, sense anim d´ofendre trob que aquesta renou que heu posat és bastant molesta. M´obliga a sortir de sa web.

Joan

Unknown ha dit...

JV,
La immensa majoria dels teus "posts" trobo que m'impacten de tal manera que no tinc el valor de fer-ne comentaris. Podria caure massa facilment en reiteracions, queixes, o recolzaments d'opinió tan evidentíssims com innecessaris.
Tocat en allò emocional els meus silencis són d'un estar d'acord amb tu plena i totalment.
Aquest dies he estat de vacances i t'he de felicitar la teva tasca.
El món necessita d'homes com tu, amb l'esperit de lluita que tens per a millorar tot allò que d'altres s'entesten en convertir en un femer.
Penso que no et cal l'aprovació de ningú ( ja,ja ni la meva per descomptat ) però nessitava dir-t'ho.
Salut

Joan Vicenç ha dit...

Gràcies Joan Bibiloni per la teva franquesa, a mi també m'ha sorprès més d'una vegada i ho he hagut d'aturar. Supòs que en Francesc ho sabrà compondre. Salut.

JD,a veure quan ens trobam a lloc o banda, a Mallorca o al continent. Salut i que siga lleu la tornada a la feina.