divendres, 17 d’agost del 2007

2on APLEC PER LA TERRA, ARRELS 07

Xàbia 17 i 18 d'agost


I ara què?

Va passant el temps i veiem com la situació del nostre país està més al límit. Cada volta s'estan carregant més territori i les vivendes són cada volta més cares, el serveis públics són de pena i la nostra cultura va desapareixent igual que les nostres muntanyes platges i pobles. Per tot el país han aparegut nombrosos col·lectius i plataformes per fer front a la situació, però malgrat els esforços realitzats i algunes victòries parcials i malgrat les veus que venen d'Europa que ens assenyalen com a model d'insostenibilitat, la societat valenciana majoritàriament ens dona l'esquena.

És temps de reflexió i de recollir noves forces per continuar la feina. Per això el col·lectiu Arrels de la Marina volem posar el nostre granet de sorra, convoquem a totes les organitzacions i persones sensibilitzades a acudir els propers 17 i 18 d'agost a Xàbia per fer festa i gaudir de la nostra cultura; però a més per veure'ns les cares i reflexionar sobre la situació actual i plantejar noves eixides, aprendre dels errors i també de les xicotetes victòries.

Hem preparat un programa d'activitats lúdiques, reivindicatives, de debat i de formació pensades per a gent de totes les edats. Vine i participa, només amb l'esforç de gent com tu podrem capgirar la situació.

Per a més informació cliqueu: