dimecres, 11 d’agost del 2010

El llibre dels arbres ebrencs

"L'Arbreda Ebrenca"
el llibre col.lectiu del Serret Bloc
publicat per March Editor


Amb aquest llibre, el qual podríem significar com a tercer d’una col·lecció incipient però amb futur, volem continuar donant forma als pensaments i tot allò que significa pels autors i autores que ens aporten els seus treballs i les seves vivències relacionats, sempre amb un territori i com a eix vertebradó, amb lo riu Ebre.
En aquest cas i sumant-nos tots: escriptors, organitzadors, i un cop més en Octavi Serret, nosaltres com a Editorial hem emmotllat el treball de moltes persones amb una forta il·lusió en donar a conèixerla trobada d’autors ebrencs al Matarranya. I salvant que en cas de ser un autor no pròpiament dit del territori, però si relacionat d’una o altra forma, o si més no entregat de cor al que representa el mot “ebrenc”.
Si varem iniciar el recorregut amb: lletres de casa, antologia de poetes ebrencs al Serretblog i el següent fou: il·lusions i incerteses, primera novel·la col·lectiva en català convocada al Serretblog, ara amb: l’arbreda ebrenca, recull de relats, pretenem oferir-vos un llibre on, 55 autors i autores de l’Ebre, us ofereixen els seus escrits, en forma de narrativa, poemes, contes i fins i tot un haikú. El que vol representar uns sentiments per una terra que a ningú deixa indiferent.
En aquest cinquè any de convocatòria volem felicitar als organitzadors per l’iniciativa i la possibilitat de que tants escriptors puguin participar-hi i entre tots haurem de pensar en millorar per propers anys, el contingut i si més no la filosofia d’aquestes trobades, però d’això ja tindrem temps per afrontar-ho.
Que gaudeixin d’aquesta obra i que aquests escriptors i escriptores ens sedueixin amb els seus escrits i nosaltres, entre tots, el que volem fer és donar forma a aquests llibres, i que com molt bé va dir en el seu dia, Artur Quintana, es converteixin poc a poc en la col·lecció: paraula ebrenca.
March Editor
L'Arbreda Ebrenca
AA/VV
16.00 EUR
ISBN: 9788496638716
Any d'edició: 2010
Editat per: March Editor

Podeu comprar i demanar el llibre signat posant-vos directament en contacte amb la Llibreria Serret de Vall de Roures mitjançant el formulari de contacte. Indiqueu el llibre i les vostres dades: · Comprar aquest llibrer · Demanar el llibre signat ·