dimecres, 9 de desembre del 2009

Llum per la salut del planeta

A favor d’un acord just,
ambiciós i real a Copenhage


Durant les properes dues setmanes, els nostres dirigents negociaran l’acord més important del nostre temps, un que eviti una catàstrofe climàtica.
Tanmateix, els mandataris estan encara desesperadament lluny d’assolir un acord real. I perquè ells ho aconsegueixin, la gent ha de liderar com mai abans ho ha fet.
El dissabte 12 de Desembre del 2009 serà un dels dies d’acció climàtica mundial més importants de la Història. Milers de ciutats i pobles organitzaran vetlles i s’il·luminaran amb espelmes sota un sol missatge:
El Món vol un acord real
Un acord que, per tant, ha de tenir ben clars els següents punts: ha de ser just, ambiciós i vinculant.
Aquesta reunió baix el lema “Un acord real” està organitzada per més de dues-centes organitzacions de la societat civil mundial que representen a milions de persones. Entre elles Avaaz.org, amb seu al Brasil.
És per això que dissabte qui ve, dia 12 de desembre a les 21 hores a la Plaça del Fossar de Sineu, hem organitzat una trobada on tothom portarà una espelma que encendrem per adherir-nos a aquesta acció climàtica d’abast mundial.

Vigília a Sineu per Copenhage
El Món vol un Acord Real
Llum per la salut del planeta
Vine amb una espelma
i farem llum per obrir consciència

Dissabte 12 de desembre del 2009
a les 9 del vespre
a la Plaça del Fossar
Sineu · Mallorca

S’acosta l’hora d’actuar contra el canvi climàtic
Vetlla per un Acord Real
"El Món vol un Acord Real" és un esforç conjunt de la campanya Tic Tac Tic Tac (una aliança, que pren el nom del so del rellotge) en la lluita per aconseguir un tractat sobre el clima que sigui ambiciós, just i vinculant. Al costat de Avaaz, la campanya Tic Tac Tic Tac inclou organitzacions com 350.org, Greenpeace, Oxfam, WWF, i moltes altres. Per a organitzar algun esdeveniment i per més informació, feu clic aquí
·

·