dissabte, 6 de febrer del 2010

Les coses no canvien

No fa molt, a Andratx, es va realitzar una diada dedicada a l’arbre (Diada de l’arbre a Andratx) organitzada per l’ajuntament d’Andratx i L’associació Balear de l’Arbre amb l’objectiu de difondre les bones practiques d’arboricultura i la cultura de l’arbre. Aquesta diada on els protagonistes eren els nins i els arbres, va rebre una bona participació i el resultat va ser bastant positiu.

Aquesta diada va tenir lloc fa just un mes i mig, i ja es poden veure els resultats.....

tot segueix igual..., una empresa de construcció realitza unes podes mal fetes i sense cap tipus de seguretat (no duen ni casco per utilitzar la motoserra) . quin es el motiu d’aquesta poda? On son les bones practiques d’arboricultura i la cultura de l’arbre?
Per lo vist l’ajuntament no ha captat el missatge.

Els plataners del passeig de Son Mas tenen espai suficient per créixer i desenvolupar-se.
Segur que als Andritxols els agradaria poder gaudir de l’ombra d’aquests plataners durant els mesos d’estiu, però això ja no serà possible gracies a una mala gestió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha d'estar malalt !
Una altra vulgaritat que quedarà impune, un altre cas de gattopardisme lampedussià:
... Il principe però rifiuta, sentendosi troppo legato al vecchio mondo siciliano, citando come risposta al cavaliere la famosa frase: "Se vogliamo che tutto rimanga come è, bisogna che tutto cambi". Specchio della realtà siciliana, questa frase simboleggia la capacità di adattamento che i siciliani, sottoposti nel corso della storia all'amministrazione di molti governanti stranieri, hanno dovuto giocoforza sviluppare. E anche la risposta di Don Fabrizio è emblematica: "...E dopo sarà diverso, ma peggiore."

Aviat semblarà Sicilia...

Anònim ha dit...

No se que dir, no hi ha remei? es que vivim en un territori gafe o que carai passa?, quan demanes ajuda, colaboració o patrocini a un ajuntament, et jugues que passi aixó, és ha dir que una vegada ells s'han posat la medalla (cas de la Festa de l'Arbre), facin desastres com aquest i es quedin tan amples. Restarà impune la malifeta, com a molt pujarà en aquest bloc, la premsa passarà del tema amb algún comentari del periodista que no en te ni idea del que veu, ni del que escriu i el més greu es que la gent del poble, en general, tan li farà. Conclusió, és cultural i nosaltres no ho veure'm resolt, amb sort els nostres fills.

Salvador Cañís

Anònim ha dit...

I la royal AEA mirant cap a llevant ( o potser cap a ponent?)i davant dels nassos l'etern nyap...
Clar, les coses o bé es resolen soles o que les resolguin els que vinguin darrera...

Thomas Debionne ha dit...

No vull defendre l’AEA, però aquest comentaris anònims no son constructius i no aporten res de bo als arbres.
L’enemic no es l’AEA, tendra les seves mancances però també ha fet feina positiva.