dissabte, 13 de febrer del 2010

IKEA no és sostenible




Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:

La tenda sueca IKEA, no només ven mobles, sinó també accessoris com espelmes. El seu preu tan barat te una raó: estan fetes a base d'oli de palma, una matèria prima barata que prové dels països tropicals, però és un important causant de la desforestació. Cada any l'empresa utilitza 32.000 tones. Només per a la fabricació d'espelmes!.

IKEA és conscient que la producció d'oli de palma no és sostenible. I l'empresa ha confirmat a Rettet den Regenwald (Salva la Selva a Alemanya) que no pot garantir una producció sostenible d'oli de palma per a la seva producció d'espelmes. A pesar d'això, continuen emprant aquesta matèria prima.

Per favor, doni suport a la nostra protesta i exigiu a IKEA que eviti la utilització d'oli de palma i que utilitzi matèries primeres de producció local. En el següent kink trobarà un model de carta que es pot enviar automàticament a IKEA.

http://www.salvalaselva.org

Per favor, ajudau-nos a difondre aquest missatge àmpliament.

Moltes gràcies.

Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva
Email: guadalupe@regenwald.org
Tel.: +49 (0)30- 51736879
Berlín, Alemanya

http://www.salvalaselva.org
http://www.regenwald.org



Posa un banner de Salva la Selva a la teva web o blog: http://www.salvalaselva.org/banner.php
Segueix-nos al Facebook: http://www.facebook.com/salvalaselva

A més: Èxit a Chiapas, Mèxic: per el moment, la construcció de l'autopista San Cristobal de las Casas-Palenque ha estat suspesa. “És una mesura de distensió davant algunes manifestacions de por per desposseïment de terres”, expressà el govern de Chiapas en un comunicat de premsa. Salva la Selva va donar suport a qui s'oposaven a l'obra amb una acció de protesta per correu.
electrónico en noviembre 2009.

Envia una postal de Salva la Selva per San Valentí
http://www.salvalaselva.org/