dijous, 16 de juliol del 2009

"...ni un pam més de territori"


Son Bosc o la inseguretat jurídica

Ho he dit moltes vegades que el nostre entorn, el medi ambient, està ben desprotegit i que és ben vulnerable a les nostres tribulacions humanes. El camp de golf de son Bosc, què no és sinó una nova mostra de prepotència humana sense esma? Les paraules “inseguretat jurídica”, les he escoltades de persones que es queixaven de no poder urbanitzar a llocs declarats ANEI (Àrea Natural d’Especial Interès). En canvi, què no és més que “inseguretat jurídica” la desclassificació per part d’un govern del PP d’uns terrenys declarats Parc Natural i aprofitada l’avinentesa per un altre, el del segon Pacte de Progrés, per convertir-lo en camp de golf? I no parlem de la macro-mega desclassificació del Parc de Llevant, talment està com talment ho deixà el PP. Perquè, amb tot, qui va nomenar Conseller de Medi Ambient a Grimalt? Com així donar aquesta Conselleria, tan important per a la terra, a una UM durant anys aliada i garant de la política més regressiva ambientalment del PP?

De tot s’aprèn, maldament sigui tard: Lluny s’està de garantir amb aquest govern de n’Antic i cia. d’ara, la seguretat jurídica necessària dels pocs bens naturals protegits que tenim i de que gaudim.


Joan Vicenç Lillo i Colomar
Granada a 16 de juliol de 2009

3 comentaris:

Hada Isol ♥ ha dit...

Los políticos de aquí y de allá son todos iguales! aqui es terrible como se desforesta,como se contamina y como se destruye el patrimonio que tenemos,ellos solo piensan en enriquecerse,aqui en los cerros tucumanos es terrible lo que hacen con la minería a cielo abierto,el ambiente no les importa nada!son un verdadero desastre.te dejo un abrazo!

Joan Vicenç ha dit...

Moltes gràcies Hada Isol, aquest és un problema global, humà i ecològic, on els responsables primers som nosaltres. O som part del medi o som en contra. Salut.

PEL PAISATGE AL PAÍS VALENCIÀ ha dit...

Aquesta gent del ciment no descansen mai, ànims i seguiu exemples d'altres campanyes i territoris per treure resultats d'aquesta lluita

per cert, enhorabona per encapçalar en rànquing "ecològic" de cercabloc

salutacions des del País Valencià
Roger
PEL PAISATGE
http://blocs.mesvilaweb.cat/rogersafor