divendres, 10 de juliol del 2009

A Inca no s'estimen els arbres 1

No m'explic el que estan fent

Pareix que a Inca no s'estimen massa els pins de l'avinguda dels reis catòlics, perquè sinó no m'explic el que estan fent. Primer fa uns anys varen podar de mala manera aquest pins (un d’ells ja es mort) i ara els hi tallen les rels.
No se quin és el motiu de les obres, però segur que hi havia manera de fer ho sense ferir d'aquesta manera les rels.
·

2 comentaris:

Joan Vicenç ha dit...

Pos messions a qui vulgui que molts d'aquests pins moriran en qüestió d'un any o dos. Quan veuran que comencen a "emmalaltir" i a observar els punts de resina característics del Tomicus diran: "I ara! mirau, li ha pegat una plaga de Tomicus! què podem fer! Amb què els podem fumigar!"

Evidentment, el tomicus només tindrà la culpa de complir la seva funció ecològica de primer descomponedor. Haurà ensumat l'olor d'arbre ferit, mig mort per la mutilació d'arrels i ferides a l'escorça. Què es pensen? Que els arbres són trossos de ciment o què? Quin respecte tenen cara a qui els va plantar?

Però cap problema, si els pins comencen a morir gestionaran la conveniència d'arrabassar-los definitivament ... "tan mateix només fan nius de cuques" i en plantaran d'altres que més prest o més tard patiran la manca de sensibilitat crònica dels "gestors" municipals en benefici de quatre aprofitats, carronyers de la incompetència.

jd ha dit...

Una mica d'aigua, una mica de vent i la culpa serà del temporal...