dimecres, 22 de juliol del 2009

El soroll d'una moto-serra

Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill

En la vida, tothom ho sap, s'han de fer tres coses. Són aquestes: Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill. Almenys això és el que opina l'autor del relat que porta això mateix per títol. Una història esborronadora, un despropòsit colpidor. Liudòvic Mikhaïl, l'autor, diu: "Sé que m'odiareu per aquesta història que he escrit, però necessitava fer-ho. Necessitava revoltar-me d'alguna manera contra el món...".
Trobareu "Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill" en el número 8 de La Lluna en un Cove.

Tallar un arbre, cremar un llibre, matar un fill. Liudòvic Mikhaïl - L'inconfusible soroll d'una moto-serra va irrompre en el silenci de la nit boscana; i ho va fer de cop sobtat, sense cap mena d'avís previ, i sense tenir la més mínima consideració per aquell misteri sagrat de què, tothom ho sabia, era beneficiària la forest.

Liudòvic Mikhaïl. Aquest autor signa amb pseudònim. Li agraden les històries de suspens, de terror... Bé, agradar-li exactament no; aquestes coses no poden agradar, diu. Més aviat, hom s'hi sent atret, per elles, sense saber per què. En La Lluna en un Cove ha collaborat amb els treballs Paratge idíllic (núm. 2), i Animals de companyia (num. 1).

La Lluna en un Cove, Revista de relats de ficció, número 8.
PVP: 7,5 Euros >Comprar<

· El Penjoll, art de paraula.
· La Lluna en un Cove, relats de ficció, número 8.

·