divendres, 10 d’abril del 2009

Son Bosc: "Mentiras y gordas"




Medi Ambient dubta de la validesa de l’informe de Son Bosc


El GOB demana “responsabilitats” a Grimalt per “ocultar informació”



J. Frau. Inca. Fonts de la conselleria de Medi Ambient qüestionaren ahir la validesa com informe del document signat el juliol de 2008 per dos agents mediambientals de la Conselleria on s’alerta sobre els efectes negatius que el projecte de camp de golf podria provocar als hàbitats naturals i a la flora considerats com a prioritaris de la finca de Son Bosc, en el municipi de Muro.


Les fonts del departament de Miquel Àngel Grimalt asseguraren que és “fals” que la Conselleria “hagi ignorat” l’informe, que “entrà per registre d’entrada i segueix el conducte administratiu correcte, com en el cas d’altres informes existents referents al mateix cas” de Son Bosc.


Al mateix temps, també qualificaren de “fals” que el botànic Llorenç Gil Vives sigui “assessor” de la direcció general de Biodiversitat de la pròpia Conselleria. Segons informava ahir aquest diari, Llorenç Gil participà a la inspecció de Son Bosc que els agents mediambientals realitzaren abans d’elaborar el document.


Medi Ambient reiterà que “ningú de la Conselleria encarregà als agents aquest informe, encara no se sap si es pot considerar un informe”. A pesar que els agents poden actuar per iniciativa pròpia, les fonts expressaren que “no és habitual” que això passi.


Per altra banda, el GOB va demanar ahir “responsabilitats” a Medi Ambient per “ocultar informació que podria qüestionar el golf de Son Bosc” i explicà que la Conselleria “no contestà” a les preguntes que el GOB formulà en dues ocasions sobre si el departament tenia constància d’hàbitats naturals importants a Son Bosc.


Diario de Mallorca

10 d'abril de 2009




1 comentari:

zel ha dit...

Puc renegar?
Món de merda, merda de buròcrates inútils, el poc que ens queda de natura ens ho volen fotre per la puta pela...