divendres, 29 de juny del 2007

A judici per plantar un arbre

A judici per plantar un arbre en un presumpte parc

La fúria arboricida dels regidors de la vida madrilenya ha tingut un canvi qualitatiu: a partir d'ara és pecat plantar arbres.

Les veïnes del barri de Chamberi, en la seva lluita contra un camp de golf en el centre de Madrid, són cridats a judici. Sense paraules.

Els veïns i les veïnes de Chamberí portem mesos demanant que se substitueixi el camp de golf recentment inaugurat al Canal d'Isabel II per un parc en condicions. Amb això volem pal·liar en part l'immens dèficit de zones verdes que sofreix el nostre barri guiats pel nostre fanatisme que ens impedeix veure els avantatges del camp de Teletubbis, el tontódrom i les altres perles amb què ens han obsequiat a la ciutadania de Chamberí.
Una de les moltes accions que hem impulsat en tots aquests mesos va ser un acte d'autèntic vandalisme: el passat 20 d'abril diversos veïns ens vam ajuntar al voltant del plàstic i el metall que configuren la instal·lació per plantar una morera. L'objecte del delicte, la presumpta morera, ja havia estat arrencada l'endemà per algú que no sofreix els nefastos impulsos a favor de les zones verdes que ens han arrossegat els mals veïns de Chamberí.
En els últims dies, cinc dels veïns més desaprensius, junt amb un senyor que passava per allà i es va quedar mirant com aquesta perillosa gent practicava la jardineria, han estat citats per a un judici per la plantació de la morera el pròxim dia 5 de juliol a les 10.40 h als Jutjats de Plaça de Castilla. La Justícia és cega, però clement: el ja conegut com a Clan de la morera (i el senyor que passava per allà) se sotmetran a un judici per faltes lleus malgrat el terrible dany que la morera podia ocasionar.
L'entorn del Clan de la morera, fidel a la seva ja coneguda manca d'escrúpols, s'ha solidaritzat amb els cinc membres del Clan (i amb el senyor que passava per allà) i anuncia que no només acudirà al judici a acompanyar als imputats, sinó que promourà la plantació de més moreres i altres arbres l'espècie dels quals mantenen en secret per consell dels seus advocats i fins i tot continuaran demanant que a Chamberí hi hagi un parc amb arbres plantats impunement per veïns i/o jardiners municipals.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por hacerse eco de nuestro problema. Esto es nada más que el resultado de un despropósito que se expande cada día. En realidad, la idea surgió de un grupo de vecinos que sentimos mucho el que hubieran arrancado dos preciosos ejemplares bajo los cuales nuestros hij@s se sintieron ora en una casita, ora en un barco... Quisimos reponerlos y, ¡ale!, todos a juicio... Así está el panorama, con mayoría absoluta que lo legitima.

Anònim ha dit...

Visca el Clan de la Morera !
Aviam si aquí prospera algún clan, ni que sigui el de l'enciam !

ErrareHumanumEst ha dit...

Osti, això de (el senyor que passava per allà) m'ha fet petar de riure.
La veritat és que no n'hi ha per riure però al final val més trobar-hi (encara que amagat) el sentit de l'humor sense que això impliqui abandonar allò que defenses.

Anònim ha dit...

En alguns països, en algunes cultures, els arbres són sagrats, o sigui: intocables.
Aquí els que manen només els interessen el dia que inauguren un parc i l’endemà ja els fan nosa.
Quina vergonya.