divendres, 18 de maig del 2007

L'empelt de'n Rafel


Quina via a treure!

No crec que faci un mes que en Rafel Mas, na Joana Aguirre i jo, ens provàrem a veure a qui li aferraven millor els empelts de taronja imperial. En Rafel en va fer tres a un taronger i un a un altre, jo també i na Joana només un a un.

A mi de l’any passat, només me’n va anar bé un, de devers set o vuit i com podeu imaginar el tenc ben gelós (el podeu veure en primer pla a la foto on surt en Rafel).

Als llocs que li quedaren sans, als pobres tarongers, ho hem tornar a provar. I com si només fos tocar la pell i començar a brostar, un dels que va fer en Rafel ha començat a estirar i amb un poll i tot, com podeu comprovar!. Increïble!

De la resta ja n’hi ha un que ha canviat de color, del verd al marró obscur, està fet d’ell. Els altres encara no diuen res.

De l’empelt de permanyer sobre el cirerer de pastor, aquí en teniu les darreres imatges, d’avui mateix. He de dir que tenc la sospita, no provada és cert, que les mel·leres que tant me graten els planters d’alfabeguera i solcs de cebes i lletugues, m’han espenyat un brot. Segurament tornarà a treure però.



1 comentari:

Joan Vicenç ha dit...

Darreres notícies:
Els pois no deixen de molestar l'empelt brostat den Rafel, el defensam i es defensa bé.
Ja hi ha 3 proves marrons, és a dir que no hi ha res a fer.
Els altres cinc tenen bon color però no diuen res. O sí?
Seguirem informant