dimarts, 17 de novembre del 2009

Mèlies tristes

Com cada any, torna la temporada de massacre d'arbre als carrers dels pobles. Aquestes fotos corresponen al poble d'Alaró. No importa ésser cap expert per veure que això no es una poda ben feta, aleshores, qui gestiona aquestes feines? A qui l'hi confiam el nostre patrimoni arbori?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep (Benaguasil).

Una autèntica barbaritat, per desgràcia massa sovint repetida a tots i cadascún dels nostres pobles i ciutats. Tot és culpa d'una mala planificació urbanística. Com s'hi poden plantar arbres pràcticament adossats als murs de les cases? No haguera estat millor plantar una filera d'arbres al mig del carrer per separar els sentits de la circulació? Així els arbres hauríen crescut millor i "molestarien" menys (enten-ho bé, si't plau, no és que els arbres molesten, és que l'ubicació és nefasta).

Gnomsensecognom ha dit...

Completament d'acord. No hi ha bona poda possible quan una mèlia o una altra espècie de dimensions semblants l'adosen a la façana de les cases.

PeP

Joa.net ha dit...

Això és una barbaritat massa cops repetida: i no n'aprenen!
Si els planten per fer ombra haurien de saber que els arbres també poden portar inconvenients a les cases i que potser, per aconseguir aquell objectiu, millor estaria un tendal de lona.
No n'aprendran, no...