dilluns, 13 de juliol del 2009

Marietes als arbres

Les marietes envaeixen un petit poble de Colorado

Milions de marietes vermelles han envaït un petit poble de muntanya del comtat de Jefferson a l’estat de Colorado dels Estats Units d’Amèrica.
Sembla que aquest moviment de marietes i aquest increment tant gran s’ha produït a causa de la excepcional pluja de la primavera passada i de principis de l’estiu, a més, l'increment de la humitat també ha fet proliferar el nombre de pugons els quals són un dels aliments preferits de les marietes, per tant si el seu aliment és més abundant el nombre de marietes també augmenta. Del moviment de marietes també diuen que és habitual en les èpoques d'aparellament i que segurament es dispersaran en un parell de setmanes.
Les marietes estan per tot arreu, fins i tot en els arbres. Els arbres sembla que tinguin l’escorça vermella, però estan coberts per marietes. Al cim d’una muntanya d’aquest poble s’ha instal·lat l’eixam principal damunt un arbre immens, l’arbre ha quedat tot vermell com si l’escorça fos suc de tomàquet.
Diuen que la presencia de marietes porta bona sort i si això és cert aquest petit poble és el lloc més afortunat de la terra, però els habitants d’aquest poble del comtat de Jefferson tenen por d’un altre mena d’invasió, temen una invasió de turistes amb ganes de veure aquest espectacle de la natura, per evitar-ho han demanat als mitjans de comunicació que no diguin el nom d’aquest poble.
·
·
· Més fotos: 9news.com
·

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carai... realment, això només pot passar als Estats Units... xD