dimarts, 18 de novembre de 2008

Talen 80 xiprers d'un veí de Valldoreix

Conflicte entre un veí de Valldoreix
i l'EMD per una tala de 80 xiprers
Valldoreix des de l'aire

L'EMD de Valldoreix declina responsabilitats sobre la tala de xiprers que, segons un veí, s'ha fet dins de la seva finca. El vocal d'Obres i Serveis Urbans de l'EMD, Josep Puig, assegura que els treballadors de l'empresa Febosa que estaven urbanitzant el carrer no tenien permís de l'EMD per tallar els xiprers, i que, si la justícia obliga a compensar la tala, serà l'empresa qui haurà d'assumir els costos.
Un veí del barri de les Bobines ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra la tala dels 80 xiprers que recorrien la seva tanca. Es tracta, sembla, d'una decisió unilateral de l'empresa encarregada d'urbanitzar el carrer, per la qual cosa l'EMD assegura que no n'és responsable.
Segons Puig, el problema ha estat que els xiprers estaven plantats fora de la tanca, per la qual cosa l'empresa Febosa va interpretar que estaven ocupant la via pública. Ara, el cas es troba en mans de la justícia, que ha d'establir si l'empresa ha de compensar la tala en el cas que els arbres fossin realment dins la finca particular.
Oriol Sumsi
Cugat.cat. 14.11.2008
· Article publicat a Cugat.cat el 14.11.2008
·