dimarts, 2 de gener del 2007

Arbre mort, espectacle postmortem

Barcelona Sensacions

No hi entenc gens ni mica en arbres, però jo diria que aquest està mort. Tampoc en sé gaire de psicologia, però no crec que sigui massa bo desfilar cada dia per sota d’un cadàver. Em sento una mica esgarrifada.
Em fa sentir més contenta pel matí veure les xemeneies que no pas aquest pobre arbre. Deu ser allò d’eros i tanàtos...
He tingut una sensació de silueta urbana funesta. A casa he escrit a la maquineta: barcelona sensacions.
Han sortit mitja dotzena de pàgines eròtiques. Confirma que la major part del mercat relaciona sentir amb eros. Pàgines més endavant entenc el per què de tot això : Han decidit fer un espai d’exposicions al Ferum. La broma és que n’hi haurà una amb el nom de Barcelona Sensacions.
En un altre lloc veig la importància cultural de mantenir aquest paisatge urbà, focus de pelegrinatge de turistes postsostenibilistes. No me’n sé estar de retallar i enganxar:

'Según ha explicado hoy el concejal de Cultura, Carles Martí, la habilitación del edificio como espacio de exposiciones tendrá un coste de 4 millones de euros -dos a cargo del presupuesto ordinario del consistorio y otros dos derivados del presupuesto extraordinario por la capitalidad cultural aprobado por el Ministerio de Cultura-.'
Està clar que la cultura té un preu però l’espectacle postmortem és impagable !
·
[Varsalona vatega]
·

2 comentaris:

JOAN GONZÁLEZ_MIRATGES ha dit...

NOOOOOO... les torres de la Feccsa

Noooooooooo.

salut joan

Joan Vicenç ha dit...

Fins i tot mort, l'arbre dins la ciutat, conserva la dignitat.