dissabte, 21 de gener del 2006

Que no tallin els plataners de Palamós

Reclamen que es conservin els plataners de la plaça dels Arbres Enfonsats de Palamós

L’Ajuntament de Palamós vol talar 43 plataners de la plaça dels Arbres Enfonsats per tal de construir-hi una llar d´infants. Aquesta arbreda de plataners, de més de 75 anys, és una petita devesa, un vertader oasi per als veïns, és molt bona, és un bon lloc d'esplai, per a la gent gran que viu a la residència del costat.
Ara, la Plataforma per a la Defensa dels Arbres Enfonsats de Palamós ha tornat a reclamar que no es tallin els arbres de la plaça on es vol fer la llar d'infants.
La Plataforma va recollir de 5.000 signatures a favor de la conservació dels 43 plataners d’aquesta arbreda i va aconseguir el suport de la Fundació Terra i arbres, Depana, Amics de la Unesco de Palafrugell i de Girona, l´Associació Mare nostrum de Palamós, Greenpeace.
Davant la imminència d´aquesta obra, la Plataforma dels Arbres enfonsats va recordar els seus arguments per defensar els plataners -destacant que la seva mitjana d´edat se situa al voltant de 75 anys- i va recordar que el Partit Socialista de Palamós va aconseguir 2.569 vots per tot seguit remarcar que aquesta quantitat equival a la meitat de les firmes obtingudes per protegir els plataners.
*
· Diari de Girona. La Plataforma dels Arbres enfonsats acusa de «traïció» l´alcaldessa
· Radio Palamós. Tornen a reclamar que es conservin els arbres enfonsats
· Diari de Girona. La Plataforma per la defensa dels arbres alça cartells al ple
· El Punt.Últim intent perquè no es tali l'arbreda de Palamós
*

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc veí de Palamós i trobo molt bé que es defensesin els arbres, llastimosament, això ha estat una proposta envà, ja que gairebé no queda ni un de dret, però per altre banda, el que em sembla degradable és que es defensessin els arbres penjant-los cartells amb cola tòxica... és ben bé que d'ecologistes amb cap, en queden ben pocs...
fem-hi una reflexió...