dimecres, 15 de febrer del 2012

Es va celebrar el Dia de l'Arbre a Aielo

Els dies 28 i 29 de gener es va celebrar
el Dia de l'Arbre a Aielo de Malferit


El dissabte dia 28 al grup nou, amb els nois i noies de 7 a 13 anys es va fer un petit mural sobre els llocs que hi ha abocadors descontrolats al voltant del poble, aquest mural planteja algunes preguntes per fer pensar als mes menuts la seua resposta. Malauradament aquesta activitat no var tindre la resposta que s’esperava degut al mal oratge d’aquest dia.
El diumenge dia 28 al matí es va quedar a la Plaça Palau i d’allà es va eixir cap a l'ombria a plantar, aprofitant que era el dia de l’arbre es var anar caminant, uns 5 quilometres aproximadament, fins al lloc de la plantació, les edats dels participants de la gent era molt variada, del més menut d’uns 4 anys fins al més major de 45.
Les plantes escollides en aquesta ocasió varen ser carrasques, ja que a l'ombria es va pensar que anava bé per a plantar i que estigueren be resguardades a l'estiu.
L’activitat va finalitzar cap a les 13'30 h, normalment també es va al col•legi del poble per a plantar arbres però aquest any no hi va haver prou temps i es va donar un arbre a cada alumne de l'escola per a que el plantés en algun lloc amb els seus pares.