dijous, 17 de març del 2011

Disfressats d’arbres fruiters

Al carnestoltes de l'escola Tomàs Raguer de Ripoll

A Educació infantil de l'escola Tomàs Raguer de Ripoll cada curs tenim un arbre amic. Així coneixem el seu nom i les seves característiques.
Aquest any, per carnestoltes, els nens i les nenes, de parvulari de l’escola ens hem disfressat d’arbres fruiters per commemorar l’any internacional dels boscos. Hem buscat informació en aquest bloc, Amics arbres • Arbres amics, per fer-nos càrrec de la importància que tenen els arbres a la nostra vida. Ajuden a netejar l’aire, ens serveixen per obtenir el paper, medicaments, i és la casa de molts animals...
Com podeu veure en alguna foto, tots els arbres del pati tenen el seu nom penjat, així els coneixem i observem les seves característiques.

Magda Caula Orriols

2 comentaris:

Juan Bibiloni ha dit...

M´agraden aquestes iniciatives que ensenyen a estimar els arbres als nens.

Salutacions

jd ha dit...

Ja,ja, jo també havia sigut patufet a Ripoll, i anava parvulari Daina !
Per a mi aquesta noticia m'és entranyable. D'una banda el fet de que s'ensenyi els vailets a estimar els arbres en un lloc on no se'n pateix la seva mancança és potser una iniciativa doblement lloable. A vegades sembla més fàcil educar en el respecte i l'apreci per allò que és un bé escàs i no pas “per se” per ell mateix vull dir. I diu molt dels educadors d'una petita escola que en la qual s'ensenya en uns valors d'aquells que en podriem dir irreductibles.
D'altra banda La Carme no sap que som parents. Jo coneixia els seus avis d'Agafallops: en Ramon ( que era cosí de l'avi Cinto ) i la Rosita !
Un altre dia ja parlarem de com menar els arbres d'una escola...