dijous, 11 de novembre del 2010

Tala d'arbres a Lleida

Talen tots els arbres de la plaça del Dipòsit

Els operaris van talar ahir tots els arbres de la plaça del Dipòsit.

Concidint amb l'inici de les obres de remodelació de la plaça del Dipòsit de Lleida, ahir es van talar la dotzena d'arbres que hi havia plantats a la zona. La Paeria va indicar que alguns estaven malalts i que també hi havia problemes amb les arrels, que feien malbé les voltes del dipòsit d'aigua que hi ha al subterrani de la plaça i que data del segle XVIII. Precisament, les obres a la plaça serviran per reforçar la coberta de l'antic dipòsit, que no pot suportar excessiu pes, i renovar-ne els col·lectors per evitar filtracions. L'ajuntament va assenyalar que després de les obres es plantaran a la plaça un total de 18 arbres: 12 lledoners i 6 arbres de Júpiter.

L'entitat ecologista Ipcena va criticar ahir la tala, que considera injustificada, i va anunciar que demanarà una reunió amb l'alcalde per demanar que es respecti l'arbratge de la ciutat.

· Article publicat a Segre el 11.11.2010

1 comentari:

alfred ha dit...

Bé, si són arbres de Júpiter seràn com aquest que hi ha a la Plaça Vila de Madrid (Ciutat Vella, Barcelona), i que no l'acaben de matar del tot, malgrat que a la gent del Museu de Història de Barcelona ja es veu que no els fan gaire gràcia.

http://alfredcomin.com/?p=2057