dijous, 28 d’agost del 2008

El teu suport per salvar la selva



Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:

Una nova urgència ens arriba des de la zona del Curvaradó a Colòmbia. La Comissió de Justícia i Pau necessita del nostre suport.

Justícia i Pau realitza des de fa anys una valuosa tasca de suport a la població afrocolombiana, desplaçada del seu territori a causa de l’expansió del monocultiu industrial de la palma. Durant els darrers dies han estat rebent amenaces de mort per via telefònica. La intenció de les trucades malicioses és que els membres de Justícia i Pau abandonin la zona, per a donar via lliure als ocupants de mala fe del territori ancestral dels afrocolombians. Amb això, l’agronegoci continuaria operant a la zona sense obstacles. Es fa important en aquests moments, seguir pressionant amb les nostres cartes a les autoritats a Colòmbia, com ho hem anat fent a les darreres accions de suport als nostres companys colombians.

Si vol conèixer més detalls del cas i signar el model de carta (que es pot enviar automàticament) entri a la nostra pàgina web.


www.salvalaselva.org

Ajudi’ns a difondre aquest missatge entre totes les persones que cregui que puguin estar interessades en signar

Moltes gràcies i rebin una afectuosa salutació.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva
www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Oficina Berlin
Hasenheide, 56

10967 Berlin, Alemania
Tel.: +(0)30- 51736879



A més:

Participi també amb la seva firma en l’acció “Brasil:boscos tropicals en el nord-oest amenaçats de destrucció” que trobarà igualment a la nostra web. Si desitja conèixer com és que la seva signatura ajuda a millorar la situació de les comunitats als països del Sud, quan vostè completi el formulari amb les seves dades, llegeixi l’article: “Perquè firmar les accions de protesta”, també a la nostra pàgina