dilluns, 8 de gener del 2007

Un hivern calurós arran de mar

·
En aquests dies de principis del 2007 que es discuteix si l'any passat va ser el més calurós en molts anys o ho serà l'any vinent, en que el concepte canvi climàtic és a mà de tothom, les plantes són tossudes en explicar-nos el que passa.
Us passo unes fotos d'aquestes festes de nadal, una realitzada a Barcelona d'un lliri blau (Iris germani- ca) florit, i l'altre realitza- da al Garraf d'un plataner amb el fruit madurant tranquil·lament a la branca.

Jo cada cop més penso que en això del canvi climàtic hi té molt a veure el sol. Una vegada buscant informació sobre canvi climàtic vaig llegir que la teoria solar en el canvi climàtic era una de les seguides per la ciència però que no està tenint gaire ressó.
Posar-se al sol al migidia d'un d'aquests dies anticiclònics em fa pensar realment en si no serà veritat aquesta teoria. Perquè picar pica de valent, i les plantes bé ho noten.
·

1 comentari:

Kepa ha dit...

La verdad que si, que está haciendo un invierno muy caluroso y seco. Coemtan los aldeanos de por aqui, que como siga la cosa así, los frutales pronto empezarán a florecer. De hecho, donde trabajo hay unos robles que aún no han perdido las hojas e incluso aún están verdes!!!