diumenge, 17 de juliol de 2011

Tala un pi per poder veure el mar des de casa

Denuncien un home per talar un pi que el privava de veure la badia de Sant Feliu des de casa

L'Ajuntament ha assegurat que els propers dies n'hi replantarà un altre encara més gran que l'anterior

Això és tot el que en queda del pi que molestava a l'estiuejant. © Ràdio Sant Feliu

Un estiuejant que té una segona residència al municipi de Sant Feliu de Guíxols va decidir aquesta setmana desfer-se d'un pi que tenia plantat a l'altre banda del carrer perquè li privava de veure el mar des de casa seva. Un veí el va denunciar després de saber que aquest tenia intenció d'enverinar l'arbre per posteriorment tenir una excusa per talar-lo. Tanmateix no va tenir prou paciència i amb una serra elèctrica va talar de soca tot el pi i en va deixar les restes al marge del carrer. Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s'ha assegurat que s'hi replantarà un nou arbre però encara més gran que l'anterior.

Aquest era el lloc on es trobava el pi. © Ràdio Sant Feliu

Un veí que passa les vacances d'estiu a Sant Feliu de Guíxols es va cansar aquesta setmana que un pi el privés de veure el mar des de casa seva i va decidir desfer-se de l'arbre amb una serra mecànica. Un veí seu l'ha denunciat a l'Ajuntament després de veure com aquest havia complert les seves amenaces. En declaracions a Ràdio Sant Feliu el denunciant va assegurar que "primer em va comentar que l'assecaria productes càustics per assecar-lo i així tenir una excusa per talar-lo", va dir. Una de les solucions que se li van aportar a aquest veí disgustat fou que podés les branques del pi, de la mateixa manera que s'ha fet a la comunitat de veïns de Cap Ducal. En tot cas l'estiuejant, que té la seva residència al carrer Viena, no va tenir prou paciència i directament el va talar, deixant les restes a una finca privada.
Per la seva banda l'alcalde del municipi, Joan Alfons Albó, ha assegurat que l'infractor haurà de respondre per la seva acció i que es replantarà un altre arbre en aquell mateix punt però de dimensions encara majors que l'anterior.
AraGirona.Cat
Sant Feliu de Guíxols - Baix Empordà - Diumenge, 17.7.2011.


· Article publicat a AraGirona.Cat el 17.7.2011.