dimecres, 1 de setembre del 2010

Haurem d'encadenar-nos als arbres

El Guinardó es queda sense arbres

Els arbres del Guinardó sempre han alleujat l'esforç de pujar per alguns carrers. Fa dos anys, després de l'avaria de Fecsa-Endesa del passeig de Maragall, es van talar diversos exemplars a Escornalbou, Xiprer i la rambla de Volart, sense que Parcs i Jardins els hagi reposat. Aquest estiu, a causa de les obres de la ronda del Mig, s'han suprimit uns 60 arbres més sense haver consultat els veïns. Haurem d'encadenar-nos als que queden...
A. M. López Robles
· Fotodenúncia publicada a El Periódico del 01.09.2010

3 comentaris:

des del cor ha dit...

A Mataró uns xicots es van encadenar als plàtans de la plaça de Santa Maria i van aconseguir salvar-los de la tala imminent per causa de la modernització de la plaça... molta sort!

Carme Rosanas ha dit...

No entendré mai la dèria dels Ajunaments a carregar-se els arbres i a fer places i carrers només de ciment. Sobretot si ja hi són! Potse r si que encadenar-nos als arbres pot ser una solució. :)

Francesc J. López ha dit...

Certament, alguns ajuntaments tenen el mal costum de suprimir arbres i canviar-los per objectes decoratius. Deu ser que els donen més beneficis a alguns dels seus amics i s'obliden del medi ambient.
Una pena!

M'ha agradat molt la veu sintètica del missatge; una idea genial perquè tothom en puga llegir o escoltar el que hi ha publicat al bloc.
Salutacions cordials.