dilluns, 25 de gener del 2010

A tots als amics del arbres

Crida a tots els escriptors afeccionats
amics del arbres i de la cura del planeta


Dins l’àmbit de la protecció de la salut del Planeta, els d’Albada Verda Titelles, estem treballant en la creació de dos espectacles de titelles (adults i infants), amb clara dedicació mediambiental, ja que serviran de pretext a plantades d’arbres, arreu.
Volem fer extensives i col·lectives aquestes obres, i busquem col·laboració benèvola de guionistes amb pensament actiu, optimista i realista, sobre els problemes greus que experimenta el planeta Terra, la seva malaltia, i el procés de la seva curació que hem d’endegar junts.
Es tracta d’escriure escenes imaginaries, anècdotes, (tristes, divertides) que haurà viscut l’Avi Narciset, en les dècades del 2010 al 60.
Les escenes tindran relació amb el mal que hem fet al Planeta, i amb les millores, gràcies a la reforestació que haurem sabut aportar en els propers anys.
Les escenes, de 5 a 10 minuts, divertides o tràgiques, es podran incloure en l’espectacle, després d’una autorització escrita.
Els col·laboradors seran citats en tota informació i en els cartells, i convidats en les estrenes que es faran a Catalunya, i en la seva comarca, i podran assistir activament a les repeticions.
Per a rebre la pre-sinopsi de l’espectacle, enviar un correu a teatretavisiset@gmail.com

Albada Verda Titelles
Narcís i Carme
Partida Cunillas 83 - 25196 Lleida
Tels. 639 368 747 - 973 247 635 - Fax. 973 231 170
C/E: teatretavisiset@gmail.com -
Albada Verda Titelles - Associació la Forest

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l' iniciativa !!!!
Us desitjo molta afluència de autors !!!
Jo , amb el vostre permís, traduiré la pàgina i l' enviaré a una noia madrilenya que escriu contes i petits relats !
Salutacions ben cordials !
Ibèria