divendres, 29 de gener del 2010

Calendari de les llunes del 2010

Calendari de les llunes 2010
del Parc Agrari del Baix Llobregat


Un cop més, en acabar l'any i per celebrar l'entrada del nou, el Parc Agrari del Baix Llobregat edita el tradicional Calendari de les llunes. Com en les passades dotze edicions, el calendari del Parc mostra les fases de la lluna de tot l'any, dia a dia.
En aquesta nova edició es repeteix el format apaisat i el fons blanc del pòster. Al marge esquerre podem trobar una mostra dels productes de qualitat i proximitat que es cultiven i produeixen dins l'àmbit del Parc Agrari, tres dels quals destacats amb el logo que els caracteritza: el segell del Consell regulador del Pollastre i Capó del Prat, el distintiu de la Carxofa Prat i el logo de la Cirera del Baix.
Al dors del pòster, i seguint amb la voluntat de potenciar la temporalitat dels productes agraris, podreu trobar el calendari de collita dels diversos cultius, fruites, verdures i hortalisses, del Parc. Així, podreu saber que tindrem pruna del mes de juny al mes de setembre; porro, de l'octubre al maig, o bleda, tot l'any. Cada cosa al seu temps, per tal de gaudir de la frescor i el sabor màxims.
Rep una atenció especial el nou portal web que el Parc Agrari ha creat per a la difusió dels productes que gaudeixen del distintiu de qualitat Producte Fresc del Parc Agrari. La pàgina, www.elcampacasa.com, conté un directori dels productors amb aquest segell de distinció, que respon a la voluntat d'acostar el consumidor d'aquests productes al professional que el produeix, el pagès, i a un espai sovint prou desconegut, el Parc Agrari del Baix Llobregat.
Al web també us podreu informar de les diverses activitats que el Parc organitza encaminades a la comercialització dels seus productes, com 'Els Sabors de l'Horta' o 'El Pota Blava a la carta'; així com també hi ha una selecció de receptes variades i divertides amb els productes d'aquest espai agrari com a vertaders protagonistes
Per a l'edició dels 12.000 exemplars del Calendari de les llunes de 2010 el Parc ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya, del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Unió de Pagesos.
Podeu demanar el calendari en paper enviant un correu electrònic a xarxaparcs@diba.cat. També, podeu aconseguir-lo directament a Can Comas, seu de l'Oficina del Parc Agrari, i a totes les fires comercials que es duen a terme al Baix Llobregat amb la participació del Consorci del Parc Agrari. A més a més, podeu baixar-vos-en la versió PDF en format DIN-A3 o DIN-A4 : El calendari, en pdf 592 Kb ·

Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat

· El Calendari de les llunes 2010 del Parc Agrari ja és disponible
· Web del Parc Agrari del Baix Llobregat
· El camp a casa

3 comentaris:

Joa.net ha dit...

Interessant: malaguanyat no poder tenir la part del darrere!
Si me la poguéssiu facilitar us ho agrairia.

Ibèria ha dit...

Moltes gràcies per el regal !

Francesc Mas i Castanyer ha dit...

Quan trobem a la xarxa coses com ara aquest calendari llunar ens agrada compartir-ho amb tots vosaltres.
Si que és una llàstima no poder-se baixar el pdf del dors del calendari. Es pot demanar a : xarxaparcs@diba.cat