dilluns, 13 de novembre del 2006

Per a plorar


Garangoles per escanyar els arbres

Plataforma pel Parc de les Vies
Fotos denuncia


Vos enviam les fotos fetes avui de capvespre mentre un camió de formigó omplia l’espai que ocupen els Plataners de Gabriel Maura (el carrer del Pont des Tren). Amb uns taulons posats de qualsevol manera, per davall dels quals es col·lava el formigó, han fabricat el motllo d’una garangola clarament massa estreta per el port que tenen els arbres i el gruix dels seus troncs.

La descàrrega de formigó s’ha realitzat en tan sols 5 minuts. Sense cap mirament ni sensibilitat per a protegir els plataners. Aquest arbres fa com a mínim 60 anys que són aquí. No hi ha cap motiu per a omplir aquest espai de formigó. Perquè no ho han reblanit de terra i hi haguessin pogut plantar flors o qualque arbust? Què està passant que ho volen farcir tot de formigó?

Un exemple més que demostra el menyspreu per els pocs arbres que queden en aquesta zona, les presses i la manca de sensibilitat que està marcant totes les obres del soterrament.


Plataforma pel Parc de les vies
12 novemmbre 2006

Tf contacte: 651425987, Angels Fermoselle

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquils! No patiu que ja passarà al darrera la minyona jardinera a picar tot el formigó amagat sota el pam de terra que hi posaran a la garangola.
Ja ho diuen els plecs:
"Els escanyaràs ben escanyats que no puguin beure més,i quan estiguin mig ofegats els arrancaràs."
Ai pobrets que malalts que estaven,Ai pobrets quin perill que suposaven !
La mare que els va arribar parir!

Dalva M. Ferreira ha dit...

Plataforma pel Parc de les Vies... é uma estupidez! A estupidez humana não tem limite... Já existe uma moderna tendência em se fazer os caminhos dos passeios públicos mais permeáveis: ninguém explicou isso ao poder público? Que vergonha!...

Anònim ha dit...

Això que es veu aquí, passa a molts llocs.
A tots els responsables d’això, inclosos els polítics i tècnics, els haurien de clavar fins a mitja cama al formigó durant 8 hores.
A veure que els semblaria.

Guillem Nicolàs i Larruy ha dit...

Tinc un article publicat a la meva web referent a escocells que més d'un n'hauria de prendre nota abans de posar-hi ciment sobre les arrels dels arbres.

escocells

Kepa ha dit...

viva la modernidad....

Anònim ha dit...

yo creo k no se deveria poner hormigon por k mata a las plantas ... y no nos hace falta, lo k nos hace mas falta es oxigeno o sea ser mas plantas, arboles...