dilluns, 6 de febrer del 2012

La veu dels arbres

Apropar-se a la veu dels arbres

La veu dels arbres és el títol d’una nova activitat de divulgació centrada en el món de la dendrocronologia, la ciència que estudia els anells de creixement dels arbres i de les plantes llenyoses. L’activitat, que tindrà lloc el proper mes de març a la Finca Pedro Pons de la UB, consisteix en un espectacle de clown i un muntatge audiovisual, i inclou una visita botànica guiada pel professor Ramon M. Masalles, catedràtic de Botànica de la Facultat de Biologia de la UB. Per als interessats a participar-hi, el termini d’inscripció ja és obert i es pot formalitzar a l’enllaç .
L’espectacle té com a fil conductor el paral•lelisme entre la vida d’un arbre i la d’una persona. A través del llenguatge corporal, es transmet la importància d’aquests éssers vius i les valuoses informacions que amaguen els anells de creixement. Per la seva banda, la visita guiada té com a objectiu apropar la botànica al públic general i donar a conèixer aspectes rellevants d’aquesta disciplina, sovint desconeguda.
Aquesta activitat La veu dels arbres està organitzada per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB, amb finançament del Ministeri d'Economia i Competitivitat- Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).
Destinataris
Adreçat al públic de totes les edats. En cas de ser un centre de secundària fer una inscripció conjunta.

Dates i horari
Sessions puntuals del 10 al 24 de març de 9,30h a 11,30h i de 12h a 14h.

Preu
3 euros per persona. Cal fer l'ingrés al número de compte 2100-3642-13-2200076957 de "La Caixa" indicant en l'assumpte La veu dels arbres i el vostre nom o el del centre de secundària.

Places
La capacitat màxima és de 25 places per sessió. Es requereixen un mínim de 15 persones per fer l'activitat.

Lloc de realització
Finca Agustí Pedro i Pons de la UB
Avinguda Vallvidrera, 25 - 08017 Barcelona (Com arribar-hi)

Inscripció
Emplenant el formulari que hi ha tot seguit.
La inscripció no serà vàlida fins que no es realitzi el pagament. A partir de l'endemà d'emplenar el formulari podreu consultar la vostra inscripció al llistat d'inscripcions.
· Formularis d'inscripció:
· Inscripció individual · Inscripció Centre de secundària ·