dimecres, 16 de novembre del 2016

Arbre fòbia i arbrecidi a Masquefa

Han fet llenya d’un gran pi de l’estació

En el recinte de l’estació del tren de Masquefa, dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, avui han tallat un gran pi, un pi esplèndid i preciós que estava en bon estat de salut i que no feia cap nosa a ningú, ni als trens, ni a la gent, ni als veïns.
Els veïns consternat ens ho han fet saber, n’estan molt dolguts i nosaltres també.
Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, els darrers anys han anat tallant molts dels arbres que hi havia en aquest recinte de l’estació de Masquefa. No cal dir que no estem gens d’acord amb aquesta mena d’arbre fòbia i arboricida continuat.
Des d’aquí reclamem que en aquesta mateixa zona hi tornin a plantar arbres. Com a mínim el mateix nombre d’arbres que han tallat i que la suma dels nous arbres tinguin com a mínim el mateix valor natural, botànic i ambiental que tots els que han tret i que la suma dels nous arbres sumin com a mínim el mateix valor econòmic que tots els que han tallat, de la manera que es pot valorar amb la Norma Granada de valorització d’arbres.

1 comentari:

Adela Payá i Prats ( Maragdusa) ha dit...

MOLT TRIST....Jo faria un simulacre de mort i, de soterrament amb moltes fotos mostrant el meu desacord....El Pi ha mort i, amb la seva mort, nosaltres també ho hem fet una mica, sense ja mai més poder respirar l'oxígen que gratuïtament ens oferia....Molt trist amic...!