dilluns, 9 de desembre del 2013

El bosc que necessitem al segle XXI

Dimecres 11 de desembre, a les 19:00 hores

al local del CEV - Centre Excursionista de València -
Plaça Tavernes de la Valldigna, Núm. 4, Barri del Carme, València

Debat

"El futur de la gestió i la protecció
del bosc valencià"

La Plataforma Bosc Viu, que compta entre els seus membres a Acció Ecologista-Agró, i el Centre Excursionista de València (CEV) organitzen el pròxim dimecres 11 de desembre un debat públic sobre el bosc que necessitem al segle XXI, per a analitzar com es pot combinar la conservació del medi forestal i el desenvolupament rural.

El debat "El futur de la gestió i la protecció del bosc valencià" comptarà amb la presència de diputats de tots els grups parlamentaris presents a les Corts Valencianes i estarà obert també a la participació del públic assistent.

Els temes que centraran el debat seran la gestió i el model de desenvolupament rural sostenible, amb especial referència al recentment aprovat PATFOR i els projectes d'extracció de biomassa forestal. A més a més, també s'abordarà la política de conservació i regeneració del bosc, especialment pel que respecta als parcs naturals i a la resta de paratges forestals protegits del País Valencià.

L’acte serà a les 19:00 hores, al local del CEV (Plaça Tavernes de la Valldigna, Núm. 4, Barri del Carme, València).

Bosc Viu és la plataforma per la defensa dels ecosistemes forestals valencians, que agrupa unes 40 entitats que promouen la protecció y conservació dels ecosistemes forestals, reclamen una gestió forestal respectuosa amb els ecosistemes i els seues habitants i proposen un model de desenvolupament rural sostenible. Inclou diferents sindicats, col•lectius ecologistes, excursionistes i grups culturals de tot el territori valencià.

Acte organitzat per la Plataforma Bosc Viu i el Centre Excursionista de València