dilluns, 8 de juliol del 2024

Creem Vida

 Creem la plataforma de televisió en català VIDA

VIDA: La plataforma audiovisual lliure de Mallorca per la cultura i la llengua catalana. Espai per amants de cultura i llibertat


Què serà VIDA?

VIDA és el nou projecte audiovisual de l'Associació Ona Mediterrània
VIDA serà una plataforma de televisió i ràdio sota demanda, oberta i gratuïta
VIDA oferirà tot l'arxiu de programes i pòdcasts d'Ona Mediterrània
VIDA farà programació en directe i anirà sumant produccions audiovisuals a la seva plataforma
VIDA serà la televisió lliure de Mallorca, de les Balears i de tot el domini lingüístic del català
VIDA oferirà pòdcasts per escoltar... i per veure
VIDA digitalitzarà els arxius audiovisuals de les entitats i els particulars que ho desitgin i els posarà a l'abast del públic en general
VIDA serà el batec de la Mallorca que estima la Cultura, la Llengua, el territori, el Medi i defensa els drets individuals i col·lectius
VIDA serà l'espai de trobada de les persones que estimen Mallorca, el català i que estimen la Llibertat
VIDA començarà les emissions l'any 2024



Descripció del projecte. Característiques, fortaleses i diferencials.

VIDA és un projecte audiovisual innovador impulsat per l'Associació Ona Mediterrània, que busca crear una plataforma de televisió i ràdio sota demanda, oberta i gratuïta.
Amb una àmplia gamma de programes i podcasts, VIDA serà una televisió lliure.
Difusió del català: VIDA té com a objectiu principal la difusió del català, no només a nivell local sinó també a un públic més ampli. Mitjançant la producció i difusió de contingut en català, la plataforma busca promoure l'ús i la preservació de la llengua catalana.

Els diversos objectius estan centrats en la difusió i promoció del català i la cultura catalana. En primer lloc, busca ampliar la presència del català a través de la producció de contingut original en aquesta llengua, abastint àmbits com la informació, l'entreteniment i la cultura. Això permetrà enriquir l'oferta mediàtica en català i satisfer les necessitats d'un públic àvid d'aquest contingut.

VIDA aspira a fer el català i la cultura catalana més accessibles, eliminant barreres d'accés i arribant a una audiència més gran i diversa.

D'altra banda, la creació de VIDA representa un pas lògic després dels èxits assolits pels mitjans de comunicació impulsats prèviament per l'associació. Ampliant el ventall de canals de difusió del català i la cultura catalana, VIDA consolida i expandeix la presència d'aquestes entitats en l'entorn mediàtic, reforçant el seu compromís amb la promoció i preservació del català en tots els àmbits de la societat.



Participa-hi!

goteo.org 


Podeu escoltar el programa d'arbres a Ona Mediterrània aquí:

Amics Arbres