dijous, 3 de juliol del 2008

Amics arbres en antena


Ona Mallorca

Ara escolt en Biel Majoral, canta una cançó, "jo soc català" den Pere Capellà. Avui és la segona vegada que l'escolt. La primera ha estat al local de l'emissora de radio Ona Mallorca. Allà en Joan Barceló, periodista de Porreres, m'ha volgut fer una entrevista sobre els arbres i sobre el nostre blog. Feia les preguntes una rere l'altra, sense avisar. He procurat anar alerta i mirar de sortir-ne. A l'entrevista ha posat dues cançons, una d'un grup que jo no conec gaire, però que no és el primer pic que en sent parlar i que aviat vull tornar escoltar, oliva trencada. L'altra una cançó den Majoral, Sa porrassa.

Bé per qui volgueu escoltar l'entrevista, podeu sintonitzar ona mallorca o bé anar a la seva web i cercar el programa Piscolabis Trementina del 8 de juliol, on fins i tot m'han dit que es pot descarregar, o ho podeu escoltar directament aquí: . L'emetran el dimarts dia 8 de juliol entre les set i les vuit de l'horabaixa i la tornaran repetir el diumenge entre les 11 i les 12 del matí.

Les fotos les he fetes avui, per Tossals, un aladern de fulla ampla (Phyllirea latifolia) i un boix (Buxus balearica) encara amb la llavor verda. Salut


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular Phyllirea !!!

Dalva M. Ferreira ha dit...

Hola, mi buen amigo! Gracias por tus noticias... yo anduve lejos de la web pero acá estoy. Una abraçada y salut!