dimecres, 13 de març del 2013

Arbres i palmeres d'Arenys de Mar

Caminant per les ombres de Sinera


Voleu saber els Arbres que hi ha als carrers de la Vila d'Arenys de Mar, els que estan a les voreres a prop de tots nosaltres?.
Voleu conèixer-los i saber-ne el nom i les seves principals característiques? Mireu i passegeu-vos per la web que us enllacem al final d'aquestes lletres.

Aquest Treball de Recerca de Joana Pérez Llabot alumne de 2n de Batxillerat i tutoritzat per el professor Pere Planells de l'Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar , és una web dels Arbres i palmeres dels carrers d'Arenys de Mar.

En aquest Treball trobem en les fitxes la descripció dels arbres i palmeres i la seva ubicació, localització en tots els llocs del poble, i gràcies a les fotografies que hi ha penjades a la web el seu reconeixement, així com el mapa-plànol de l'estudi realitzat.

A la memòria hi ha l' explicació de com s'ha realitzat el treball i les seves motivacions,així com poesia Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel , (centenari del naixement de tots dos) sensibilitat ,i arbres...molts arbres i tots a Arenys de Mar , en definitiva vol ser una eina d'educació ambiental per difondre amb una voluntat didàctica els nostres arbres,els que habiten en els carrers d'Arenys de Mar.

Enllaç del Treball de Recerca de Batxillerat :
Caminant per les ombres de Sinera. Arbres i palmeres d'Arenys de Mar
Joana Pérez Llabot, tutor Pere Planells.
Institut Els Tres Turons. Arenys de Mar, gener 2013.

4 comentaris:

Adam ha dit...

M'encanta aquest treball, felicitats!

Per cert hi ha una arbre, l'Araucaria que en anglés es diu Norfolk Island Pine, és que sóc mig angles, jeje.

Adam ha dit...

He vist que hi ha algun altre arbre que té no teniu el nom comuns, si voleu que us ajudi perque tingueu tots els noms en anglés correcte. Aquest es el meu correu: adam_macia@hotmail.com

jd ha dit...


La més cordial enhorabona per aquest treball tan esplèndid Joana!
M’agradat molt aquesta web i veure com te’n has sortit de l’aventura de donar a conèixer els arbres del teu poble. A més a més trobo que està molt bé que hagis explicat la metodologia que has fet servir i com has resolt els inconvenients que se t’han presentat.
Potser, gràcies a tu, algú més s’animi a fer quelcom similar per a divulgar el patrimoni arbori del seu poble!

Jaume Llistosella ha dit...

felicitats pel treball, és molt interessant i més veure que hi ha gent jove que els agrada conèixers els arbres que veuen cada dia en sortir de casa.
L'Araucaria, pel que es veu a la fotografia, és A. heterophylla