dilluns, 8 de març del 2010

Jornada de protesta a Sant Martí Vell

Es van guarnir els arbres que volen
tallar a la carretera de Sant Martí Vell


El passat dissabte 6 de març a la tarda va tenir lloc una trobada de veïns i amants de la natura a les Quintanes de Sant Martí Vell, en senyal de protesta i disconformitat amb la transformació que es pretén fer de la carretera.
Van participar-hi veïns de Madremanya, de Millàs, de Monells, de Sant Martí Vell i gent d’altres comarques i municipis, amics d’aquest entorn i de la naturalesa.
A la trobada es van realitzar diverses activitats: neteja del sotabosc, guarniment d’alguns arbres representatius dels que es pretenen tallar amb robes i pancartes de protesta.
Els nens i nenes participants van decorar els arbres amb dibuixos fets per ells.
La jornada, de caràcter familiar, festiva i pacífica va comptar amb la participació d’un centenar de persones.
La propera trobada de protesta serà el pròxim diumenge 14 de març a les 10 del matí des del punt d’inici de les obres, punt dels arbres guarnits, des d’on sortirà una marxa pacífica, també de caràcter familiar i veïnal fins a Madremanya.
Llum Garcia Elorrio
· Més informació:
· Cal salvar els arbres de Sant Martí Vell
· El Crit De La Natura

1 comentari:

  1. Es posposa la passejada del diumenge dia 10 al següent diumenge dia 21 de març a les 11 h.!!
    Aquesta setmana la natura ha decidit cridar tota sola!
    Nosaltres ho farem doncs el següent diumenge dia 21 a les 11hs amb una passejada de caràcter familiar des de el punt en què està previst començar les obres de la carretera (on vàrem guarnir els arbres), fins a Madremanya.
    Fins aviat doncs!!
    Llum
    http://elcritdelanatura.blogspot.com/

    ResponElimina

‘Amics arbres · Arbres amics’ també vol ser un espai interactiu, on tothom hi digui la seva. Per això us demanem que en cada article hi deixeu els vostres comentaris, els vostres parers, les vostres opinions, els diversos punts de vista. D’aquesta manera tots podrem compartir i fer més grans les visions de cada cosa.